Articole

Orasul fractal

Apartamentul - scara - blocul - cartierul - sectorul - ORAȘUL
Fiecare în parte este o miniatură a celorlalte de mai sus, orașul este un
organism fractal.

Intre Paris si Istanbul

Se spune cu mândrie că Bucureștiul este micul Paris, eu aș spune, tot cu mândrie, că Bucureștiul este si micul Istanbul.

Dambovita “muma” Bucurestilor

 

Andrei BirsanFără Dâmboviţa, Bucureştii nu ar fi existat sau nu s-ar fi dezvoltat la nivel de capitală europeană; ar fi rămas un sat de mici agricultori.

De-a lungul timpului, Dâmboviţa a fost şi “mumă”, da’ şi “ciumă”, pentru bucureşteni.

Orasul sperantei

Da, Bucureştiul este oraşul speranţei pentru foarte mulţi dintre locuitorii României.

Paris mon amour

 

Nu stiu daca Parisul este Marele Bucuresti dar de el te indragostesti la prima vedere, oamenii, arhitectura, stradutele din Montmartre, cafenelele desprinse din picturile lui Lautrec, cosurile dupa care te astepti sa fie o pisica toate au un farmec greu de egalat.

Ziua Fotografiei de strada 2012, concluzii

Asociatia “Bucurestiul meu drag” a dat startul la descoperit cei mai buni fotografi de strada din Romania si la o zi dedicata celor care indragesc acest gen de fotografie.

Anul acesta am sarbatorit pentru prima data Ziua Fotografiei de strada in Romania pe 28 septembrie la Biblioteca Nationala din Bucuresti si in alte cateva orase.

Pizza de București

Chiar dacă nu este mâncare românească aproape orice cârciumă din Bucureşti o are în meniu, de la vegetariană la carnivoră sau la cele mai exotice.
Hai să zicem că Bucureştiul este o pizza, dar de care?

Revista Bucurestiul meu drag

Revista "Bucureştiul meu drag" în format electronic este uşor de citit pe calculator sau tabletă vă aduce lună de lună frânturi din existenţa oraşului, din ce a fost, este şi poate va fi.

Vă invităm să spunem împreună povestea oraşului nostru, aşa cum îl iubim, aşa cum îl trăim în fiecare zi, aşa cum ni se schimbă sub priviri!
Să o spunem pentru noi, pentru copiii noştri, pentru cei care trec grăbiţi prin oraş sau pentru cei care vin să-l viziteze pe îndelete.
Merită să descoperim pentru noi toţi şi pentru copiii noştri farmecul locului, oamenii şi tradiţiile care l-au construit, care i-au definit spiritul şi care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru.
 
Andrei Bîrsan
Președinte Asociația “Bucureștiul meu drag”
0743.076.255

Fotogenica - Conferinta pasionatilor de fotografie

Toti pasionatii de fotografie sunt invitati sa participe in perioada 8-10 iunie 2012 la Medias, la un maraton fotografic.

Fotogenica, aflata la a-III-a editie va fi o gazda primitoare pentru toti fotografii amatori sau profesionisti, indiferent de nivelul de cunostinte fotografice sau de aparatul foto pe care il au in dotare.
Evenimentul va incepe vineri seara la ora 19.30 si se va incheia duminica la ora 12.
In aceste zile veti avea posibilitatea de a testa o gama larga de echipamente Nikon, de a va printa cele mai bune imagini pe imprimante Epson si de a participa la workshopuri foto, prezentari, demonstratii practice si un concurs foto.

PhotoTeam

Doi baieti si o fata … acesta-i inceputul PhotoTeam-ului, de fapt inceputul a fost acum cativa ani in excursiile cu Asociatia Bucurestiul meu drag iar lucrul comun la expozitia “Bucurestiul in alb si negru 2011” a dat startul unui grup fotografic bazat pe prietenie.

Pagini: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Cautare