Bucurestiul noaptea

Bucurestiul noaptea

Galerii inscrise


Detalii

Expozitie cu un Bucuresti vazut noaptea, un Bucuresti altfel. Va invit sa descoperiti farmecul si misterul orasului noaptea, un Bucuresti vazut de 42 bucuresteni.

 

Vernisaj - miercuri 22 ianuarie 2014, ora 18.30, statia de metrou Unirii 1

Curatorul expozitiei: Mirela Momanu

Expun:
Adrian Tache; Andrei Pandele; Andrei Birsan; Andreia Birsan; Bogdan Bousca; Bogdan Fundali; Camelia Stan; Cezar Petre Buiumaci; Ciprian Grigore; Claudiu Gilmeanu; Cornel Hlupina; Cornel Petrescu; Corneliu Tanasa; Cosmin Picu; Crisanta Maciuceanu; Damian Horatiu Sultanoiu; Dan Calin; Daniel Mihai; Eduard Gutescu; Eli Driu; Emanoil Patrascioiu; Livia Zaharia; Lucia Simion; Lucian Parvulescu; Mihaela Stoica; Mihai Petre; Mirela Momanu; Nicu Buculei; Ion Popescu; Radu Leonte; Razvan May; Roberto Iosupescu; Serban Vornicu; Sergiu Sfetcu; Simona Manolache; Sorina Tache; Stefan Dzitac; Stefan Tuchila; Victor Stroe; Viorel Pirjan; Vlad Eftenie; Vlad Petreanu

Detalii: http://www.orasul.ro/expozitiifoto/view/bucurestiul-noaptea.html

Partener: Nikon Romania www.nikonisti.ro, companie japoneza infiintata in 1917 specializata in productia de echipamente foto.

Nikon este martorul transformarii Bucurestiului. Este alaturi de Asociatia Bucurestiul Meu drag de peste 6 ani, timp in care am suprins transformarea orasului din toate zonele Bucurestiului. Multe din fotografii sunt facute de membri Asociatiei Bucurestiul meu drag cu Nikon si reflecta cu fidelitate detaliile urbanistice.

Haide sa facem aceasta expozitie sa fie un cadou pentru noi si pentru bucuresteni!

Va asteptam cu drag sa participati,

Andrei Birsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag
0743.076.255
www.orasul.ro

 

Galeria din Galerie www.galeriadingalerie.ro

transformareaspatiului public de la metrou în prima galerie permanenta, subterana de fotografie a Bucurestiului. Un proiect initiat de Asociatia Bucurestiul meu drag si sustinut de Metrorex si Apa Nova.

Asociatia Bucurestiul meu drag www.orasul.ro

Merita sa descoperim pentru noi toti si pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii si traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul si care într-un fel sau altul interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Haideti cu noi!

Metrorex www.metrorex.ro

Din noiembrie 1979 suntem în slujba calatorilor • Linii de metrou: 4 • Lungimea retelei: 69,25 km cale dubla • Numar depouri: 4 • Numar de statii: 51 • Distanta medie între doua statii: 1,5 km • Lungimea unei statii: 135 – 175 m • Adancimea medie a unei statii: 12 m • Ecartament: 1.432 mm • Sistem Automat de Taxare cu cartela magnetica din 1995.

Apa Nova Bucuresti www.apanovabucuresti.ro

Apa Nova Bucuresti, filiala Veolia Apa, este din noiembrie 2000, pentru o durata de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare din Bucuresti si are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apa, tratarea si distributia apei catre consumatori, evacuarea apelor uzate si a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucuresti. Prin parteneriatele încheiate de-a lungul celor 12 ani de existenta pe piata romaneasca, Apa Nova a initiat diverse programe de responsabilitate sociala în mai multe domenii de activitate: cultura, educatie, social, mediu.

 

Haideti sa ne bucuram de fotografie

Andrei Bîrsan,

Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag

www.orasul.ro

0743.076.255Fotografii


Comentarii (3)

08 Jan 2014, ora 17:16
comentariu scris de Serban Scrieciu

Dragi organizatori, As fi interesat sa trimit 1-2 poze maximum pt aceasta expozitie fotografica. Desi observ ca termenul limita de trimitere a expirat din 5 ianuarie, as vrea sa va-ntreb daca inca mai primiti fotografii (si daca expozitia inca se organizeaza caci pe site nu apare nici o galerie inscrisa) Va multumesc Serban

18 Jan 2014, ora 23:14
comentariu scris de Afaceri Lemn, AfaceriLemn

Asteptam fotografiile!

22 Jan 2014, ora 22:09
comentariu scris de Mihaela Stoica

Multumim celor care au facut posibil acest eveniment!

Adauga un comentariu

Cautare