Livada de fotografii 2011

Livada de fotografii 2011

Galerii inscrise

Videoclipuri


Detalii

Dragii mei,

Avem o noua provocare!

Livada de Fotografii

Ati mai auzit de asa ceva? Da, anul trecut cand am transformat pentru 3 zile statia de metrou Unirii 1 in "Livada de Fotografii", aici puteti vedea ce frumos a fost: http://www.orasul.ro/expozitiifoto/view/livada-de-fotografii.html

 

Fotografiile tiparite cat si cele in format electronic au fost donate Muzeului Municipiului Bucuresti.

Ionel Ioniță - Directorul Muzeului Municipiului Bucuresti si Andrei Bîrsan - Presedintele Asociatiei Bucurestiul meu drag.

 

Cand?

In perioada 9-12 iunie 2011 va invit in Pasajul Universitatii sa vizitati "Livada de Fotografii".

Vernisaj joi 9 iunie ora 19.00 in Pasajul Universitatii.

 

Cu ce?

Veniti cu fotografii facute in Bucuresti, format maxim 10x15 (cm) iar noi ti le expunem in livada, cu cat mai multe cu atat mai bine, poti veni cu oricate.

Fotografiile pot fi cu orice din Bucuresti, chiar si cu voi in scene de familie, puteti trece pe fotografie numele vostru, adresa de web sau de email, orice doriti. Cine doreste poate scrie pe spatele fotografiei un gand pentru oras.

 

Ce se va intampla cu fotografiile?

La sfarsitul expozitie toate fotografiile vor fi donate Muzeului Municipiului Bucuresti. Astfel, vom contribui cu totii la crearea unei arhive cu fotografii ale Bucurestiului, iar peste ani si ani probabil se vor face expozitii gen ‘Trecut-au anii’ cu fotografiile noastre.

Va fi o fresca a Bucurestiului actual, la sfarsitul secolului XIX se dadea “Un leu pentru Ateneu”, haideti sa dam “O fotografie pentru Bucuresti”.

 

Daca trimiti fotografiile si in format electronic la [email protected] ele vor fi publicate pewww.orasul.ro in galeria expozitiei "Livada de Fotografii"

Nu uita sa-ti inviti si prietenul in livada sa vina la "plantat" fotografii

Partener media, Radio Romania International

 

Cum functioneaza "Livada de Fotografii"

1. printezi fotografiile, format maxim 10x15cm (9x13, 10x15)

2. scrii pe spate un gand despre Bucuresti si numele tau (optional)

3. pui fotografiile in urnele speciale din locurile de colectare (vezi mai jos) sau veniti cu ele la montajul expozitiei, joi 9 iunie ora 18.00 in Pasajul Universitatii. Vei primi fasii de plastic cu banda adeziva la ambele capete pentru agatat fotografiile pe stalpii pasajului.

 

Pana cand pot trimite fotografii in format electronic?

Termen limita de trimitere fotografii in format electronic 08 iunie 2011.

 

Puncte de colectare

Puteti aduce fotografiile tiparite, pana pe data de 8 iunie 2011, la:

 

Haideti sa facem aceasta expozitie inedita.

Haideti sa lasam urmasilor imaginea Bucurestiului asa cum o vedem noi.

Haideti!
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro

 

Ultimele stiri:

 

In afara de Asociatia Bucurestiul meu drag vei intalni copaci dedicati Nikonistilor, ComunitatiiFoto si magazinelor Digiland si Fotohobby. Si o surpriza, un copac Wood be nice, fotografie pe lemn.
 
Nikonisti.ro este singura comunitate foto de brand din Romania, fiind alimentata de pasiunea comuna a peste 50.000 de fani ai marcii Nikon. Site-ul www.nikonisti.ro ofera comunitatii mediul cel mai prielnic de intalnire, de discutii, de aflare a celor mai noi stiri si de aprofundare a fotografiei. In plus, www.nikonisti.ro este portalul prin care membrii comunitatii pot obtine beneficii suplimentare unice precum 3 ani de garantie pentru DSLR si obiective, workshop-uri foto gratuite, prezentarea si testarea celor mai noi echipamente, concursuri dedicate.
 
Wood Be Nice (Atelierul Una Isola Muy Hermosa) www.trimbulind.com Un proiect de arheologie urbana prin intermediul imaginii, fotografie pe Lemn cu detalii arhitecturale ale Bucurestiului vechi.
 
comunitatefoto.ro este cea mai hip platforma online dedicata tinerilor entuziasti si pasionati de arta fotografica, fie ei amatori sau profesionisti. Noi reunim cele mai reusite creatii ale acestora, oferindu-le un mediu interactiv de expunere si promovare. Hraneste fotograful din tine! Vino pe www.comunitatefoto.ro
 
Magazinul FOTO HOBBY www.fotohobbyshop.ro cu o vechime de peste 10 ani, are ca domeniu de activitate comercializarea aparatelor si accesoriilor foto-video destinate atat amatorilor cat si profesionistilor. Cu o oferta foarte bogata de peste 4.000 de repere diferite, aflate in permanenta pe stoc, magazinul FOTO HOBBY, din Bucuresti, Str. Covaci nr. 7, se afla in topul magazinelor de profil din Romania.
 
DIGILAND este site-ul de comert electronic www.digiland.ro sub care activeaza divizia foto-video a firmei Angelosoft Computers SRL. In ambele locatii existente, Bucuresti si Craiova, este abordata atat vanzarea clasica in magazine specializate cat si vanzarea on-line. Am decis sa lucram direct cu importatorii oficiali ai produselor comercializate astfel incat clientul final sa beneficieze de cele mai bune oferte, precum si de o calitate superioara a produselor achizitionate. Printre acestea amintim: Nikon, Canon, Olympus, Fuji, Kodak, JVC, Sigma, Gitzo, Manfrotto, Velbon, Vanguard, Kata, Crumpler, Lowepro, Praktica, Marumi, Hiti, Hensel, Photoflex, Green Clean, Visible Dust. 
 


Comentarii (9)

28 Apr 2011, ora 19:24
comentariu scris de Mihaela

Deabia astept sa inceapa:).Anul trecut am fost in statie la Unirii si am postat cateva poze.Felicitari pentru eveniment!

10 May 2011, ora 1:52
comentariu scris de raisa

excelenta idee,dar cred ca si fotografiile cu ruinele,gropile,strazile distruse si mormanele de gunoi ar fii o idee pentru a arata orasul in totala lui realitate,nu?

10 May 2011, ora 18:39
comentariu scris de Andrei Bîrsan

Raisa, poti aduce fotografii cu ce zone din Bucuresti vrei tu.

07 Jun 2011, ora 2:37
comentariu scris de raisa

ok,ne vedem la vernisaj,sper @sa vina cit mai multi @fotocultori@

07 Jun 2011, ora 18:58
comentariu scris de Reptilianul

Tentant! Cred ca voi veni cu cateva fotografii la universitate maine sau poimaine.

11 Jun 2011, ora 15:37
comentariu scris de Daniela

mi-a placut initiativa felicitari!

12 Jun 2011, ora 11:13
comentariu scris de laura

Frumoasa initiativa. Am "plantat" si eu cateva fotografii anul asta. Cum n-am avut timp sa stau joi, m-am intors sa vad si restul livezii aseara. Surprinzator...sau nu...jumatate de fotografii sunt smulse. Probabil ca pana maine vor mai ramane foarte putine. Daca nu sunt de luat acasa...poate ca nu ar strica un semn cu NU SUNT DE LUAT ACASA!

13 Jun 2011, ora 23:05
comentariu scris de Petru Șchiopu

Da' Muzeului Municipiului Bucuresti ce-i mai donam dupa ce "lacustele" au ras totul in calea lor ?... Cred ca nici vandalii nu distrugeau atata ! Trebuie gandita o alta strategie la o viitoare editie, altfel s-ar putea ca cei care au pus suflet si efort sa bata in retragere.

14 Jun 2011, ora 20:57
comentariu scris de Andreea Socoliuc

Romanii mai au drum lung de strabatut pana vor invata sa se autoeduce si sa se comporte civilizat. Revenind insa la partile frumoase: a fost o initiativa deosebita si a avut totodata si un impact pozitiv. Joi am mai ramas pentru un timp in pasaj sa vad reactiile trecatorilor, care s-au dovedit a fi de-a dreptul adorabile: vedeam multi dintre ei venind in graba, incruntati de probleme personale, stresati, agitati, dar cand ajungeau pe la mijlocul pasajului parca sesizau cu coada ochiului ca ceva este schimbat. Incetineau, se uitau la inceput usor sfios iar incetul cu incetul prindeau curaj si se indreptau la stalpii impodobiti si admirau fotografiile. Si in scurt timp le vedeai chipurile luminate si cum uitau pe moment de griji si se lasau luati de val admirand fotografiile. Asta mi-a placut enorm! Si nu pot sa spun decat: "Felicitari!"

Adauga un comentariu

Cautare