Bucurestiul in alb si negru - 2011

Bucurestiul in alb si negru - 2011

Galerii inscrise


Detalii

A venit… a venit toamna…


Draga prietene al Bucurestiului,
 
Asociatia „Bucurestiul meu drag” impreuna cu Libraria Carturesti va invita la vernisajul expozitiei de fotografie „Bucurestiul in alb si negru” care va avea loc marti 04 octombrie 2011 la Cafe Verona, Libraria Carturesti (str. Arthur Verona nr. 13-15, sector 1), ora 18.30.
 
Expozitia de fotografie „Bucurestiul in alb si negru” se afla la a doua editie, prima editie din 01 octombrie 2010 bucurandu-se de un mare succes.
 
Va invitam astfel sa vedeti un Bucuresti clasic si elegant prezentat în 54 de fotografii alb-negru realizate de membrii asociatiei noastre. Nu suntem profesionisti dar ne place sa fotografiem si mai ales sa fotografiem Bucurestiul nostru drag.
 
Despre vernisaj…
Marti 04 octombrie 2011, ora 18.30, la Cafe Verona, libraria Carturesti va asteptam cu un must delicios si o turta dulce, la dovleac si mere coapte, ce mai… o sarbatorire a toamnei bucurestene si bineinteles, cu fotografii de buna calitate!
Impreuna cu fotografiile realizate de catre membri asociatiei, ne fac onoarea de a expune si invitatii nostri Dinu Lazar, Andrei Pandele si Vlad Eftenie.
 
Seara vernisajului se anunta plina de surprize, fotografiile cele mai frumoase care au impresionat juriul fiind recunoscute si premiate.
 
Curatorul expozitiei: Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro) ajutat de: Cornel Hlupina, Mihaela Motaianu, Cristi Nyaguly (juriu) si Mirela Momanu (organizare vernisaj).
Fotografiile sunt minunat tiparite de AME Design (www.amedesign.ro).
 
Fotografi:
Alexandru Stamate
Alina Corcoz
Andrei Birsan
Carmen A-Popei
Constantina Mihaila
Cornel Hlupina
Corneliu Munteanu
Costin Rotaru
Crisanta Maciuceanu
Cristi Nyaguly
Cristian Radu
Daniela Borcea
Eli Driu
Erwin Alin Dima
Florin Pojoga
George Kiprian
George Lica
Georgiana Dinu
Ileana Ionescu
Ioana Buruiana
Ionut Dipse
Marcel Eremia
Mihaela Motaianu
Mihaela Petre
Mihai Petre
Mirela Bichigeanu
Mirela Momanu
Nick Costandache
Nicu Buculei
Niculae Valeriu Florian
Petru Schiopu
Razvan Berbecaru
Razvan Sabau
Ruxandra Maciuceanu
Serban Vornicu
Sergiu Sfetcu
Sidonia Teodorescu
Sorina Tache
Stefanel Vlad
 
Cu prietenie,
Asociatia „Bucurestiul meu drag”
 
Andrei Bîrsan
Presedinte 
0743.076.255
www.orasul.ro
 
 
Despre Asociatia „Bucurestiul meu drag” (www.orasul.ro)
Asociatia „Bucurestiul meu drag” a fost infiintata in anul 2007 propunandu-si ca, prin intermediul fotografiei, sa cultive cunoasterea Bucurestiului si sa contribuie la descoperirea farmecului locurilor, a oamenilor si a traditiilor care l-au construit, care i-au definit spiritul si care interfereaza zilnic cu prezentul nostru.
Pe parcursul anilor, asociatia a organizat excursii foto pentru pasionatii de fotografie, publicand pe pagina web www.orasul.ro peste 90.000 de fotografii realizate in aceste deplasari. 
De asemenea, „Bucurestiul meu drag" a realizat expozitii foto desfasurate in Romania si in strainatate, precum si diverse actiuni caritabile. 
Detalii pe pagina web a asociatiei: www.orasul.ro.
 
Despre Dan Moruzan (www.danmoruzan.ro)
Membru de 3 ani in asociatia „Bucurestiul meu drag” si cu o experienta de 7 ani ca fotograf freelancer, Dan Moruzan este indragostit de Bucuresti si de fotografia de strada.
Practicand intens fotografia de strada clasic alb/negru, Dan Moruzan a fost prezent la majoritatea excursiilor ‘marca orasul’ si are o contributie importanta in activitatile asociatiei noastre. A fost curator si la prima editie a expozitiei “Bucurestiul in alb si negru” din 2010 si doreste ca aceasta manifestare sa devina o traditie si sa reprezinte cel mai important eveniment expozitional al Asociatiei „Bucurestiul meu drag”.
 
Despre Cărturești (www.carturesti.ro)
Cărturești este un concept store care funcționează ca o librarie și ca agent cultural, implicându-se activ în revitalizarea vieții artistice din România si în campanii de responsabilizare socială. 
 
Despre AME design (www.amedesign.ro
AME design s-a nascut dintr-o dorinta. Dorinta de a avea ceva unic. Un echipament de printare de varf care nu exista in tara si care va aduce schimbari in piata producatorilor de print digital de mare rezolutie din Romania si in piata consumatorilor de astfel de produse, consumatori care au fost tinuti departe de ceea ce se numeste print INDOOR de mari dimensiuni, de calitate, la pret convenabil si realizat intr-un timp foarte scurt.
 
Aducerea acestui nou echipament DURST LAMBDA© , tehnologie de varf la nivel mondial, rezolva multele probleme aparute ca urmare a utilizarii tehnologiei cu inkjet de mare rezolutie si mari dimensiuni: dungi vizibile, disparitia accidentala a unor culori din imaginea printata ca urmare a infundarii capetelor de printare, viteza scazuta de printare, costuri mari de productie pentru calitatea maxima.
 
Ne adresam astfel in egala masura pietei fotografilor – extrem de pretentioasa , acceptand cu greu echivalarea unei fotografii cu o imagine printata in tehnologie inkjet si pietei publicitare cu pretentii mari in realizarea unui print impecabil de mari dimensiuni, cu stabilitate si repetabilitate a culorilor pentru o aceiasi imagine printata la intervale mari de timp, cu o gama de culori mai mare (gama RGB este mult mai mare decat gama CMYK) si care sa poata deci reproduce exact culorile de brand dorite.


Fotografii


Comentarii (1)

04 Oct 2011, ora 23:55
comentariu scris de Andrei Morosan

Pentru mine cel putin a fost o seara superba cu oameni minunati

Adauga un comentariu

Cautare