OPEN-CLOSED, obiectele si povestea lor

OPEN-CLOSED, obiectele si povestea lor

Galerii inscrise


Detalii

Asociatia Bucurestiul meu drag impreuna cu Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" va invita la povestile fotografice "OPEN-CLOSED, obiectele si povestea lor"

Este o expozitie de fotografie pereche: obiect (exponat muzeu) - fotografie, 52 de fotografii va vor spune cate o poveste.

Vernisaj vineri 18 mai ora 17.00 la Muzelul National al Satului "Dimitrie Gusti"

Expozitia va putea fi vizitata in perioada 18.05-10.06.2012
 
Mirela Momanu este curatorul expozitie, expun:
Adrian Tache
Alexandru Corneanu
Ana Dumitru
Andreea Nanciu
Crisanta Maciuceanu
Cristi Spiridon
Cristina Bobe
Cristina Tripon
Daria Raducanu
Elisei Noata
Evgheni Tirulnic
Florina Margelatu
Ileana Buruianu
Julia Kretsch
Lucian Olteanu
Makkai Bence
Mihai Petre
Mirela Momanu
Radu Neagu
Ruxandra Maciuceanu
Sorina Tache
Vlad Petreanu

 


Fotografii


Comentarii (3)

18 May 2012, ora 0:19
comentariu scris de Elisei Noata

Va fi o expozitie frumoasa si interesanta,cu foarte multe povesti. Sper ca vor cat mai multe astfel de evenimente. Mult succes "Orasul Meu Drag"

21 May 2012, ora 17:10
comentariu scris de Leonard Butușină

Mi-au spus mai mulți oameni, mulți fotografi profesioniști, că un fotograf foarte bun se restrânge la un singur gen fotografic. A venit timpul să îi contrazic. Este o greșală majoră, care îi poate duce pe copiii care încep fotografia, să își restrângă, pentru că așa spun oamenii mari, talentul lor. Un fotograf cu adevărat mare se poate exprima în unul, mai multe, sau toate genurile fotografice, depinde de cum se poate exprima cel mai bine. Sfatul meu, pentru fotografii care sunt la început, este să experimenteze tot ce le trece prin minte în materie de fotografie, trebuie să aibă curaj și să nu se dea la o parte de la a fi criticați, numai că atunci când sunt criticați să caute să înțeleagă dacă acea critică este pertinentă sau nu pentru că de oameni care critică să se afle în treabă România este plină. Acest lucru este, cred, valabil pentru toate domeniile, nu numai în fotografie.

21 May 2012, ora 17:22
comentariu scris de Leonard Butușină

Un fotograf trebuie să își dezvolte capacitatea de a înțelege când este lăudat și când este criticat corect și mai ales sincer.

Adauga un comentariu

Cautare