ici, colo prin Bucuresti

ici, colo prin Bucuresti

Galerii inscrise

Nu a fost inscrisa inca nicio galerie foto pentru aceasta expozitie

Detalii

Asociatia „Bucurestiul meu drag” va invita intr-o noua excursie prin capitala. Motivul? Sase fotografii realizate de membrii Asociatiei intampina trecatorii pe traseul Piata Unirii – Piata Amzei.
 
Traseul descoperirii lor incepe de la Piata Unirii, unde deasupra pasajului auto vom gasi fotografiile lui Costi Adamita si Andrei Birsan, cu tematica „Noaptea bucuresteana”. In continuare pasim spre Bulevardul Bratianu, admiram Statuia Lupoaicei din capatul Lipscaniului. Ocolim Facultatea de Arhitectura nu inainte de a cumpara o cafea aromata de la Florian. De acolo ajungem in fosta piata a Teatrului National.
 
Pentru a vedea fotografiile lui Mihai Petre si Vlad Eftenie, avand ca tematica „Arhitectura bucuresteana”, vom cobori spre Piata Palatului. Trecem pe langa Cinemateca Union, pe langa blocul-turn si ajungem la destinatia dorita: Piata Revolutiei. 
 
Traseul continua pentru a vedea alte doua fotografii cu tema „Plimbare bucuresteana”.  Autorii lor fiind Daniela Borcea si Dan Moruzan.  Acestea pot fi gasite pornind de la Piata Revolutiei pe Calea Victoriei. Parasind pe partea dreapta Biserica Alba si sediu AGIR, continuam spre Piata Amzei, unde admiram reconsolidarea aproape de finalizare a Teatrului Ion Creanga si cele doua fotografii.
 
Finalitatea traseului precum si a expozitiei „ici, colo prin Bucuresti” va avea loc intr-un loc racoros, unde ne vom delecta cu impresiile celor care vor avea placerea sa ne insoteasca.


Fotografii


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare