Ziua Fotografiei de Strada editia 2015

Ziua Fotografiei de Strada editia 2015

Galerii inscrise

Nu a fost inscrisa inca nicio galerie foto pentru acest eveniment


Detalii

www.streetphotography.ro

Concursul Ziua Fotografiei de Strada in Romania a ajuns la a patra editie. Anul acesta mottoul editiei este “Fotografia de strada color”. Fotografia de strada moderna.

Olympus Romania, pionierul aparatelor de tip mirrorless care in zilele noastre ne rasfata cu aparate de top, va oferi premiile concursului:

- Aparat foto mirrorless Olympus OM-D E-M10+ Obiectiv M. Zuiko Digital 14-42mm

- Aparat foto avansata Olympus SH-2

- Rama foto digitala 10 inch BRAUN

- Mentiune – Voucher cadou librariile Carturesti in valoare de 80 lei

Tiparul expozitiei va fi realizat de catre AME design - lider de necontestat în România în ceea ce privește calitatea imprimării de mari dimensiuni și mari rezoluții, folosind tehnologia tradițională de obținere a fotografiilor (prin proces chimic RA4), pe role de 127 de cm lățime.

Participarea la “Ziua Fotografiei de strada” este gratuita. Pentru a participa la concurs trebuie sa postati maximum 3 fotografii pe www.streetphotography.ro, unde veti gasi si regulamentul concursului.

Juriul concursului de fotografie este format din:

- Andrei Birsan

- Eli Driu

- Vlad Eftenie

- Mirela Momanu

Programul “Zilei Fotografiei de strada”:

- 31 august, lansarea, startul la descoperit cei mai buni fotografi de strada din Romania

- 25 octombrie ora 24.00 data limita de postat fotografii la concurs

- noiembrie 2015 vernisaj expozitie si premiere

 

Parteneri media:

www.modernism.ro, www.comunitatefoto.ro, www.foto-magazin.ro, www.B356.ro, www.rri.rowww.foto4all.ro

Despre organizatori:

Asociatia Bucurestiul meu drag- memoria vizuala a orasului www.orasul.ro

Merita sa descoperim pentru noi toti si pentru copiii nostri farmecul locului, oamenii si traditiile care l-au construit, care i-au definit spiritul si care intr-un fel sau altul interfereaza zilnic cu prezentul nostru. Prin excursii, expozitii si revista Bucurestiul meu drag promovam cunoasterea orasului, asa cum este el, cu bune si cu rele. https://www.facebook.com/bucurestiulmeudrag

Despre Olympus

Olympus este un producător de top de echipamente inovatoare optice și digitale, destinate sectorului de electronice de consum şi domeniului medical. Compania, fondata în 1919, în Japonia, dezvoltă produse și servicii care sunt conforme cu cele mai înalte standarde din industrie și oferă clienţilor siguranță, calitate și eficienţă. www.olympus.ro/site/ro/c/cameras/

Despre AME design

AME design este lider de piață de necontestat în ceea ce privește calitatea imprimării de mari dimensiuni și mari rezoluții având drept caracteristici lipsa totală a dungilor de imprimare, densități foarte mari de culoare, gama de culori RGB (cu profile specifice fiecărui material), viteza foarte mare de printare, lipsa punctului de raster deoarece se folosește o tehnologie în tonuri continue, tradițional fotografică (expunere pe materiale fotosensibile și developare în revelator și fixator) ducând astfel la o rezoluție aparentă de 4000 DPI pe hârtie mată, lucioasă și metalică pentru aplicații cu iluminare frontală și pe film transparent (duraclear) și translucent (duratrans) pentru aplicații cu iluminare din spate.

Detalii se pot obține accesând pagina de web a firmei: www.amedesign.ro

 

Despre Carturesti www.carturesti.ro

Carturesti este un concept store care functioneaza ca o librarie si ca agent cultural, implicandu-se activ in revitalizarea vietii artistice din Romania si in campanii de responsabilizare sociala.

 

Haideti sa-i descoperim impreuna pe cei mai buni fotografi de strada din România!

Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare