Povestind Bucurestiul

Povestind Bucurestiul

Galerii inscriseDetalii

“Povestind Bucurestiul”
bucurestenii in dialog cu blogerii bucurestiului

o serie de intalniri organizate de Asociatia Bucurestiul meu drag si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti - Centrul de Studii Arhitecturale si Urbane CSAU pentru descoperirea Bucurestiului si a bucurestenilor
 
cand: vineri 09 decembrie 2011, orele 18:30
unde: Universitatea de Arhitectura “Ion Mincu”, din Bucuresti, str. Academiei, nr. 18-20, Amfiteatru
Intrarea libera,
 
 
 
Invitatii primei editii sunt:

Silvia Colfescu, Director Editura Vremea, are un vast portofoliu de istorii privind locurile si monumentele arhitecturale din Bucuresti. Articolele sale se regasesc pe: http://silviacolfescu.blogspot.com/.
 
Radu Oltean este absolvent al Academiei de Arta Bucuresti.  De asemenea pasionat de istorie, puteti citi pe blogul sau (http://art-historia.blogspot.com/) articole bine documentate privind istoriografia Bucurestiului. 
 
Cristian Radu, cunoscut ca Raiden printre internauti, face parte din grupul "Rezistenta Urbana". In online, scrie pe http://www.rezistenta.net/ , un “blog de atitudine” unde se implica in redescoperirea Bucurestiului, prin publicarea de articole dedicate in special tinerilor. Rezistenta Urbana se mai remarca si prin abordarea unor probleme cotidiene intr-o maniera amuzanta, uneori controversata.
 
=====================================================
Evenimentul este organizat cu sprijinul Centrului de Studii Arhitecturale şi Urbane CSAU al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu UAUIM
Centrul de Studii Arhitecturale şi Urbane CSAU al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu UAUIM studiaza modul de constituire şi de transformare a teritoriilor - urbane şi extraurbane, în raport cu evoluţiile istorice, pe baza analizelor morfologice, tipologice şi arhitecturale, în raport cu modul de utilizare şi cu evoluţiile culturale.
Unul dintre obiectivele sale este acela de a asigura cadrul pentru un schimb activ de cunoştinţe şi pentru reflecţii pluridisciplinare asupra domeniilor pe care le studiază, prin promovarea şi încheierea de protocoale de colaborare cu institutii cu interese similare, româneşti şi europene şi prin promovarea unei politici coerente de colaborări cu personalităţi ştiinţifice şi culturale care s-au distins în cadrul domeniilor respective.

Va asteptam cu drag!
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro
 

Comentarii (2)

09 Dec 2011, ora 21:57
comentariu scris de George

Excelent! Multe informatii interesante si necunoscute ;) nota 10!

10 Dec 2011, ora 11:40
comentariu scris de Mirela

Ma bucur ca am fost prezenta deoarece tot ceea ce s-a spus a fost foarte interesant. Felicitari pentru iniatiativa! Astept cu nerabdare si urmatoarele editii.

Adauga un comentariu

Cautare