PhotoTeam

Doi baieti si o fata … acesta-i inceputul PhotoTeam-ului, de fapt inceputul a fost acum cativa ani in excursiile cu Asociatia Bucurestiul meu drag iar lucrul comun la expozitia “Bucurestiul in alb si negru 2011” a dat startul unui grup fotografic bazat pe prietenie.

Felicitari si prietenia sa va tina uniti cat mai mult timp!
Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag

Mirela Momanu - No more songs
 
Fiecare experienta isi are valoarea ei, spunea O. Wilde. Aceasta echipa nou creata este in primul rand o experienta de viata, ce ne invata a comunica si colabora cu prieteni avand aceeasi pasiune comuna. PhotoTeam, ca grup de creatie, ne va deschide drumul spre o noua abordare fotografica, mai complexa decat cea personala, avand ca scop principal derularea proiectelor prin prisma perceptiilor diferite asupra subiectelor captate si a mijloacelor de redare fotografica.
 
Un prim proiect prezentat de nou formata echipa este intitulat "Fantom(n)atic", alcatuit dintr-un cumul de imagini obtinute prin folosirea unui timp lung de expunere, cu eventuale miscari ale aparatului. Sunt imagini creative, dar ancorate in cotidian, generand o senzatie de perceptie a lor la limita dintre vis si realitate. Tot ceea ce este captat in acest mod depaseste posibilitatea de sesizare a imaginii prin vederea directa, si induce o stare de stranietate si dinamism, lasand imaginatia sa "completeze" realitatea.
Mirela Momanu - membru PhototTeam
-------------------------------------------------------------------
Cornel Hlupina - Targ la Telega

Trebuie sa ramana scris undeva: grupul este materializarea ideii lui Dan Moruzan, de a reuni cativa fotografi gata sa accepte provocarea continua oferita de proiecte.
 
Primul dintre ele, "Fantom(n)atic", pentru care s-a fotografiat intr-un interval scurt de timp, lasa autorului sansa de descoperi cu surprindere trasa lasata de personajele in miscare si transpune privitorul imaginilor dincolo de realitatea evidenta.
Cornel Hlupina - membru PhotoTeam
-------------------------------------------------------------------
 
Dan Moruzan - Fantome la Stavropoleos

Nu cunosc multe grupuri de creatie aici, in Romania. Poate este o idee naiva, dar poate nu! PhotoTeam reprezinta o constructie simpla - un grup fara lider, cativa fotografi care reusesc sa nu se'njure intre ei - mai mult chiar, sa fie prieteni.
 
 
Primul proiect comun, o tema mai bine zis, reprezinta trei viziuni diferite asupra unui subiect foarte simplu - fotografie de strada cu timp de expunere mai mare. O provocare pentru fiecare fotograf din noi!
Dan Moruzan - membru PhotoTeam
 

Comentarii (10)

12 Jan 2012, ora 22:40
comentariu scris de Bianca

”O provocare pentru fiecare fotograf din noi!”

19 Jan 2012, ora 11:11
comentariu scris de Ovi

Va urez mult succes in proiectul dvs. ! Mi se pare interesant ce faceti!

19 Jan 2012, ora 11:12
comentariu scris de Ovi

Merita continuat proiectul acesta! Succes in continuare!

20 Jan 2012, ora 10:58
comentariu scris de Cornel

Frumos proiectul. Pot participa si alti fotografi la proiectul vostru?

21 Jan 2012, ora 11:39
comentariu scris de Dan Moruzan

Multumiri pentru comentarii! Grupul nostru este deschis dar, deocamdata, preferam sa lansam noi invitatiile. Principala tema comuna din care ne alegem proiectele este fotografia de strada.

30 Jan 2012, ora 10:53
comentariu scris de Service auto Oradea

Un proiect minunat, mult succes in continuare!

23 Feb 2012, ora 19:35
comentariu scris de ionela tatu

Mult succes! Un proiect care merita.

18 Mar 2012, ora 10:29
comentariu scris de Leonard

Dragilor, bunul simt este inclus in conceptul de OM, pe care il vehiculati fara sa stiti ce inseamna de fapt. Bunul simt de a raspunde oamenilor care ti se adreseaza este elementar, dar aici, cu domnii le la Photofâs este o alta problema. Ei se cred niste profesionisti pe care nu ii poate atinge nimeni separati de restul lumii prin vasta lor cultura si greutatea talentului lor de ARTISTI. Dragii mei invatati sa va purtati si sa relationati, nu va izolati cu iluzia ca sunteti cei mai speciali de pe planeta.

18 Mar 2012, ora 10:31
comentariu scris de Leonard

Daca nu publicati postarea precedenta inseamna ca sunteti de acor, si promovati proasta crestere.

30 Nov 2012, ora 19:18
comentariu scris de ion antonescu

Atmosfera din filmele lui Andrei Tarkowski... Perfecta, ma inspira, e ceea ce doream sa traiesc prin imagini.

Adauga un comentariu

Cautare