Album Bucurestiul in alb si negru

Album Bucurestiul in alb si negru

Galerii inscrise



Detalii

A venit vremea sa facem un album foto tiparit cu „Bucurestiul in alb si negru”. Chiar daca ne este foarte usor sa publicam pe internet fotografii care imediat pot fi vazute oriunde in lume tiparul aduce farmecul  si placerea rasfoirii paginilor alaturi de o cafea, un ceai sau un vin bun.  Albumul are ISBN si o parte din el va fi distribuita in Bucuresti, la Biblioteca Nationala si la Depozitul de carte, ramanand peste ani si ani in biblioteci si nu numai.

Caracteristici album: 1.000 exemplare, 112 pagini pe hartie de calitate, dublu cretat mata, coperta plastifiata mat, dimensiune 300x230 mm.

Te invit sa participi la acest cu o fotografie alb negru facuta in Bucuresti, fotografie ce merita sa fie promovata si aratata intr-o forma eleganta, intr-un album tiparit.

Participarea la album costa 150 lei si vei primi 7 exemplare sa le pastrezi sau sa le daruiesti celor dragi. Plata se va face inainte de trimitere la tipar a albumului.

Daca esti de acord te rog sa-i trimiti lui Dan Moruzan pe adresa de email [email protected]:

-          3 Fotografii pregatite la dimensiunea de  300 mm latura mare la 300 dpi, vom alege una dintre ele.

-          Titlu

-          Un portret cu tine

-          O fraza despre fiecare fotografie in parte

-          Un sit personal

Fotografiile pot fi facute oricand, poate chiar din cele participante la expozitiile noastre. Daca intampini probleme cu prelucrarea fotografiei sau cu alegerea ei te ajutam cu drag.

Termen trimitere fotografii - 1 iunie 2014

 

Haide sa punem „Bucurestiul in alb si negru” intr-un album tiparit!

Andrei


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Cautare